Τούντορ: Σε επτά μέρες θα είμαστε καλύτεροι

Ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε την αποτίμηση της ήττας από την Λοκομοτίβα, ενώ μίλησε για τον μικρό χρόνο προετοιμασίας που είχε στη διάθεσή του. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ:

“Η Λοκομοτίβα ήταν σε καλύτερη κατάσταση σήμερα. Το βασικό μας πρόβλημα είναι ότι έχουμε λίγο καιρό να προετοιμαστούμε, μία ομάδα θέλει χρόνο για να φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο. Οπότε αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουμε άλλη μία εβδομάδα προετοιμασίας και άλλα 90 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια μας. Σε μία εβδομάδα θα είμαστε καλύτεροι από πλευράς τακτικής, αν και σήμερα ήμασταν καλοί σε τακτικό επίπεδο. Το πρόβλημά μας ήταν στην φυσική κατάσταση. Με οποιαδήποτε ομάδα και να παίξεις χρειάζεται προσπάθεια”.

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα σημείωσε: “Σήμερα δημιουργήσαμε πέντε-έξι κλασικές ευκαιρίες. Ήμασταν και λίγο άτυχοι, αλλά αυτό είναι το ρόστερ, αυτό έχουμε. Δεν είναι φυσιολογικό να παίζεις με παίκτες που έχουν μόνο μερικές προπονήσεις στα πόδια τους, όπως για παράδειγμα ο Τζιόλης, αλλά ήταν δική μου επιλογή, όπως και να βάλουμε νεαρούς στην ενδεκάδα. Ο Μυστακίδης και ο Χαρίσης ήταν παραπάνω προετοιμασμένοι, αλλά επιλέξαμε ποδοσφαιριστές με περισσότερη ποιότητα και εμπειρία”. 

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Μπαρόχα: Συμφώνησα με την ΑΕΚ κι έρχομαι

Αποκλεισμός με βαριά ήττα για την εθνική Νέων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ