Το «Ραντεβού» στο EURO 2016

Το «Ραντεβού» στο EURO 2016

Με βάση και το ρεπορτάζ στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, το σύνθημα «Le Rendez-Vous», ανακοινώθηκε, στη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής το πρωί της Πέμπτης, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο της Μασσαλίας.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FFF), Νοέλ Λε Γκρατ και ο πρόεδρος του EURO 2016, Ζακ Λαμπέρτ, ο Δήμαρχος της Μασσαλίας Ζαν-Κλαντ Γκοντίν. Την κυβέρνηση της χώρας εκπροσώπησε η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού, Βαλερί Φουρνέιρο.

Στο συγκεκριμένο EURO θα πάρουν μέρος είκοσι τέσσερις εθνικές ομάδες και θα γίνουν 51 αγώνες. Όπως τονίστηκε η διοργάνωση θα αποκαλύψει τις πολλαπλές όψεις της Γαλλίας, τον πολιτισμό, την κληρονομιά της καθώς και νέα ή ανακαινισμένα γήπεδα.

«Οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη, και όχι μόνο, είναι βέβαιο πως δεν θα χάσουν τη διοργάνωση του 2016, μια μοναδική ευκαιρία για να γιορτάσουμε την τέχνη του ποδοσφαίρου σε όλη την ποικιλομορφία της και σε μια χώρα με απίστευτο πλούτο πολιτιστικής κληρονομιάς», υπογραμμίστηκε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.

Επίσης, διευκρινίστηκε πως το σύνθημα «Le Rendez-Vous» μεταφέρει το μήνυμα: «Γιορτάστε την τέχνη του ποδοσφαίρου». Συνοδεύτηκε με το παραπάνω λογότυπο, που εκφράζει την ομορφιά του παιχνιδιού, το πάθος , τη γιορτή του ποδοσφαίρου, την πολιτιστική και καλλιτεχνική κληρονομιά της Γαλλίας.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ