Το πλάνο του Μίτσελ

Το πλάνο του Μίτσελ

 

Ο Μίτσελ θα συνεχίσει έως το τέλος της φετινής περιόδου να δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες που υπολογίζει για το ρόστερ της νέας περιόδου και θα περιμένει νίκες και καλές εμφανίσεις στα ματς του πρωταθλήματος και Κυπέλλου που απομένουν για τον Ολυμπιακό ώστε να κατακτήσει το νταμπλ.

Με δηλώσεις του μετά την ευρεία νίκη επί του ΟΦΗ, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στο πλάνο για την επόμενη περίοδο και στη σημασία της προετοιμασίας που θα γίνει το καλοκαίρι, από τις 8 Ιουλίου στο Σέεφελντ.

Ο Μίτσελ τόνισε ότι «ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πιο δυνατός στη νέα περίοδο, τόσο για τις υποχρεώσεις του στην Ελλάδα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλοκαίρι θα δουλέψουμε ώστε να βελτιώσουμε το επίπεδό μας στο θέμα της φυσικής κατάστασης και των δυνάμεων που πρέπει να έχουμε. Κι εκτός από τον τρόπο παιχνιδιού μας που σιγά σιγά αλλάζουμε, δουλεύουμε και σε θέματα νοοτροπίας».

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις κατασκοπευτικές αποστολές για παίκτες που τον ενδιαφέρουν, με τον Λορένθο να βλέπει στην Ισπανία τον επιθετικό Κολούνγκα της Χετάφε και τον γκολκίπερ Ρούμπεν της Βαγιεκάνο, ενώ ο Κοβάσεβιτς ήταν στη Σερβία και παρακολούθησε ματς της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα τσεκάροντας την κατάσταση παικτών που έχουν προταθεί στους ερυθρόλευκους.

Στην Τσεχία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Ντρόμπνι. Ο έμπειρος τερματοφύλακας φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν και σήμερα ρεπό και από το απόγευμα της Τρίτης ξεκινούν την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακης με την ΑΕΚ στο οποίο αναμένεται κατάμεστο γήπεδο για να γιορταστεί με νίκη η κατάκτηση του τίτλου.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ