Το πλάνο του Μίτσελ για Ολντ Τράφορντ

Το πλάνο του Μίτσελ για Ολντ Τράφορντ

Ο Ολυμπιακός στρέφεται αποκλειστικά στην προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με την Γιουνάιτεντ και τη μεγάλη πρόκληση να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνοντας στην προημιτελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο Μίτσελ δεν ανησυχεί για τις δύο ήττες στα εγχώρια ντέρμπι και αρχίζει την προετοιμασία της ομάδας του σε όλα τα επίπεδα για το μεγάλο παιχνίδι της 19ης Μαρτίου στην Αγγλία.

Επικρατέστεροι για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στην Αγγλία είναι οι δέκα παίκτες που είχαν αρχίσει στο πρώτο παιχνίδι, με τη θέση του Ολαϊτάν που δεν θα μπορέσει να παίξει, να διεκδικούν ο Βαλντές και ο Κάμπελ. Εάν παίξει στην κορυφή ο Παραγουανός, τότε ο Κάμπελ θα μείνει στο δεξί άκρο της επίθεσης. Αλλά εφόσον ο Μίτσελ επιλέξει να βάλει τον Κοσταρικανό στη θέση του φορ, τότε ο Φουστέρ θα μπει στην ενδεκάδα.

Οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέβας, Μαρκάνο, Μανωλάς, Εντινγκά, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Κάμπελ, Πέρες και Βαλντές είναι, λοιπόν, σε πρώτο πλάνο. Με τον Φουστέρ, τον Σαβιόλα και τον Σάμαρη σε ετοιμότητα και διεκδίκηση θέσης βασικού.

Σήμερα αρχίζει η προετοιμασία, με το παιχνίδι που μεσολαβεί, το Σάββατο εναντίον του Πανθρακικού, να μην αποτελεί πρόβα, καθώς ο Μίτσελ θα φροντίσει πάλι να προφυλάξει αρκετούς παίκτες του, όπως έκανε και στην Τούμπα.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ