Το μυαλό στην πρόκριση

Το μυαλό στην πρόκριση

 

Η αναμέτρηση με την Μονπελιέ το βράδυ της Τρίτης έχει χαρακτήρα “ζωής ή θανάτου” για τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Μασάδο μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ.

 Πολύ απλά διότι με νίκη επί των Γάλλων ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, με ισοπαλία διατηρεί σαφές προβάδισμα έναντι της Μονπελιέ για την τρίτη θέση και το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αν ηττηθεί θα ψάχνει στη συνέχεια θαύμα για να συνεχίσει στην Ευρώπη στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Στον Ολυμπιακό όλοι λένε ότι το ματς της Τρίτης θα είναι πιο δύσκολο και επικίνδυνο σε σχέση με την αναμέτρηση των δύο ομάδων πριν από δύο εβδομάδες στη Γαλλία. Η Μονπελιέ είναι καλύτερη εκτός έδρας, έχει γρήγορους μεσοεπιθετικούς παίκτες και παίζει το τελευταίο της χαρτί θέλοντας μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ψάξει ένα ισορροπημένο σχήμα, με μεγάλη προσοχή στο αμυντικό κομμάτι και με προσπάθεια να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός τις επιθετικές αρετές και τις αμυντικές αδυναμίες του αντίπαλου, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αντίπαλο και την κακή παράδοσή τους όταν υποδέχονται γαλλικές ομάδες με τέσσερις ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Λιόν, Μπορντό, Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ.

Το τεχνικό τιμ περιμένει τις τελευταίες προπονήσεις για την ετοιμότητα των Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα που παλεύουν για να είναι στην αποστολή και να βοηθήσουν στη διάρκεια του αγώνα. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Τοροσίδης και Μοδέστο, νοκ άουτ είναι σίγουρα Κοντρέρας και Φουστέρ. Αυτή τη στιγμή το πιθανότερο αρχικό σχήμα για την Τρίτη είναι με Κάρολ, Τοροσίδη, Χολέβα, Σιόβα, Μανωλά, Μοδέστο, Μανιάτη, Γκρέκο, Μασάντο, Αμπντούν και Μήτρογλου. Πρώτος υποψήφιος από τους υπόλοιπους ο Φέισα που έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση με τον ΟΦΗ και έτοιμος να επιστρέψει στα βασικά πλάνα.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν μεγάλη συμπαράσταση και βοήθεια με πάθος και υπομονή από το κόσμο της ομάδας. Τα λίγα εισιτήρια που έχουν απομείνει αναμένεται σήμερα-αύριο να εξαντληθούν και η ομάδα χρειάζεται σε ένα ακόμη εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της τον 12ο παίκτη της.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ