Το «χρυσό» συμβόλαιο του Φορτούνη στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να μπει στην πρώτη πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων Ελλήνων παικτών, μετά το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται να βρεθεί στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τους Κώστα Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μήτρογλου.

Το νέο συμβόλαιο του Φορτούνη θα έχει χρονική διάρκεια έως το 2023 και οι ετήσιες οικονομικές του απολαβές θα είναι κλιμακωτές. Θα ξεκινούν από τα 1,3 εκατ. ευρώ και θα φτάσουν τα 1,7 εκατομμύρια.

Συνολικά, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα εισπράξει από τη νέα του συμφωνία με τους ερυθρολεύκους 6 εκατ. ευρώ.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια και να ανακοινωθεί επισήμως από τη διοίκηση του Ολυμπιακού η συμφωνία, κάτι που θα συμβεί τη Δευτέρα (24/6).

Από εκεί και πέρα, η πειραϊκή ΠΑΕ αναμένεται να προσφέρει τις επόμενες μέρες νέο συμβόλαιο συνεργασίας και στον Ανδρέα Μπουχαλάκη, προκειμένου να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πέδρο Μαρτίνς εισηγήθηκε θετικά για την παραμονή του Έλληνα μέσου στο λιμάνι, καθώς τον υπολογίζει και θεωρεί πως είναι ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί και τη νέα σεζόν.

Πρόθεση του 26χρονου αριστεροπόδαρου μέσου είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια και φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους που ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ