Θρύλε… allez!

Θρύλε… allez!

Σε μία χώρα όπου έχει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες του στην Ευρώπη (με Μονακό, Σοσό, Μονπελιέ και Μαρσέιγ), ο Ολυμπιακός πάει απόψε (21.45, ΔΤ, REAL FM, pamesports.gr) για να δείξει τα δόντια του και στην Παρί Σεν Ζερμέν των μεγάλων και πανάκριβων αστέρων.

Στόχος του, να πάρει την πρόκριση για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, δίχως να περιμένει τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι ή στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή ιστορία του ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να τελειώσει τον όμιλο αήττητος εκτός έδρας. Και σκοπός του είναι να χτυπήσει την Παρί που παραμένει αήττητη για 34 αγώνες από τον περασμένο Μάρτη, η οποία έχει ρόστερ πολλαπλάσιας αξίας και είναι η μοναδική ομάδα που τον νίκησε φέτος σ’ εκείνο το 4-1 του Φαλήρου. Τότε που οι Γάλλοι υπέφεραν στο πρώτο ημίχρονο, όπως θυμήθηκαν χτες Μπλαν και Μάξουελ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ολυμπιακός με νίκη περνάει από σήμερα στην επόμενη φάση, κάτι που μπορεί να συμβεί και με ισοπαλία αν η Μπενφίκα δε νικήσει στο Βέλγιο την Άντερλεχτ.

Ένα ματς που σε όλα τα media προβάλλεται και ως κόντρα Ζλάταν-Μήτρογλου με τους δύο παίκτες να έχουν βάλει 23 γκολ στη φετινή σεζόν. Μια μεγάλη τιμή και πρόκληση για τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Μίτσελ δεν σκοπεύει να αλλάξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού σε σχέση με τον τρόπο που έπαιξε στη Λισσαβόνα αλλά και το επιθετικό πνεύμα που έχει σε όλα τα ματς της. Το μυστικό είναι να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κρατήσει μπάλα, αλλά και να αιφνιδιάσει τους Γάλλους με πίεση, έχοντας όμως μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση πίσω τόσο σε σετ παιχνίδι όσο και στα στημένα που τον είχαν καταδικάσει στην πρεμιέρα του Φαλήρου.

Ένα πιθανό σχήμα για τον Ολυμπιακό είναι με Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέβα, Μανωλά (δέχτηκε μια κλοτσιά προς το τέλος της προπόνησης και πήγε νωρίτερα στα αποδυτήρια, αλλά δεν χάνει το ματς), Σιόβα, Σάμαρη, Μανιάτη,Φουστέρ, Ντομίνγκες, Κάμπελ και Μήτρογλου. Αλλά και με σενάριο να παίξει ο Μπονγκ πίσω, ο Χολέβας πιο μπροστά και ο Φουστέρ πίσω από τον Μήτρογλου. Με Μασάντο και Βάις επίσης να περιμένουν ότι μπορεί να ξεκινήσουν απόψε. Την ενδεκάδα ο Μίτσελ θα την πει στο γήπεδο. Ο Μανιάτης είναι στο όριο καρτών κι αν δεχτεί απόψε δεν παίζει με την Άντερλεχτ.

Ο Μπλαν δεν θα αλλάξει το 4-3-3 με Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μάξουελ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μότα, Ματουιντί, Βεράτι, Λαβέτσι ή Λούκας, Ζλάταν και Καβάνι οι επιλογές του.

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, με ισχυρή και ηχηρή παρουσία από 2.000 οπαδούς του Ολυμπιακού. Τα μέτρα ασφάλειας θα είναι δρακόντεια από την γαλλική αστυνομία.

Διαιτητής θα είναι ο Σκωτσέζος Τόμπσον.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ