Θοδωρής Βλάχος στον Realfm 97,8: «Είμαι σίγουρος ότι θα ακούσουμε τον εθνικό μας ύμνο σε μεγάλη διοργάνωση»

«Το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου στην Φουκουόκα, ίσως να είναι και ένα κίνητρο για την συνέχεια και να κατακτήσουμε κάποια στιγμή, αυτό που δεν καταφέραμε» ανέφερε στον Realfm 97,8 ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο Θοδωρής Βλάχος, για το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

«Αγγίξαμε την κορυφή και το χρυσό μετάλλιο και ο τρόπος που έγινε, όταν χάνεις στα πέναλτι, σου μένει μια πικρία. Όμως κρατάμε ότι ανεβήκαμε στο βάθρο, ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που είναι μεγάλη επιτυχία, αλλά και ότι πήραμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» είπε ο κ. Βλάχος.

Για τη συγγνώμη που ζήτησε μετά τον τελικό, υπογράμμισε: «Ήταν αυθόρμητο, δεν το μετάνιωσα. Νομίζω ότι ο ρόλος του προπονητή είναι να βγαίνει μπροστά και να γίνεται μια ομπρέλα στους αθλητές του».

Αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Realsports και στον Δημήτρη Σταυρακάκη, για τις επόμενες υποχρεώσεις που έχει η εθνική μας ομάδα ότι: «Έχουμε τον Ιανουάριο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μετά το Παγκόσμιο και τον Ιούλιο του 2024 τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Θα χτυπήσουμε την καλύτερη διάκριση, την καλύτερη θέση σε όλα. Δεν είμαστε σε θέση να επιλέγουμε διοργανώσεις, ότι εκεί θα δώσουμε μεγαλύτερη βάση και κάπου αλλού όχι. Όμως σίγουρα το Παρίσι είναι ο μεγαλύτερος στόχος. Κάποια στιγμή θα έρθει και το χρυσό μετάλλιο, να ακούσουμε τον εθνικό μας ύμνο, είναι το όνειρο όλων μας!».

Ακούστε εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ