Θοδωρής Βλάχος: Δάκρυσε ο προπονητής της Εθνικής Πόλο – «Οφείλω μια συγγνώμη»

Συγκλόνισε ο Θοδωρής Βλάχος, στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Εθνικής Πόλο από την Ουγγαρία στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ανδρών, ζήτησε με δάκρυα στα μάτια συγγνώμη από τους παίκτες του για μία λάθος απόφαση που πήρε, όπως είπε, στο φινάλε της αναμέτρησης, πριν το παιχνίδι οδηγηθεί στα πέναλτι.

«Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, σε μία φάση που θα έκρινε τον τελικό. Ήμασταν δύο με έναν μπροστά για να βάλουμε γκολ. Πήρα τάιμ άουτ…» είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Βλάχος και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών.

Ο προπονητής της Εθνικής πόλο αναφερόταν στη φάση μετά το κλέψιμο του Φουντούλη στα 37” πριν από το φινάλε και την αποβολή του Ζάλανκι, στο τελευταίο λεπτό του τελικού. Ο Θοδωρής Βλάχος ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τους παίκτες του που “έκοψε” την αντεπίθεση με τάιμ άουτ, ενώ απολογήθηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Δεν μπορώ να μιλήσω, οφείλω μία συγγνώμη έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ήμασταν 2-1 παίκτες και πήρα τάιμ άουτ. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή μας, συγγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Θοδωρής Βλάχος.

«Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε κιόλας, νομίζω χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για να περάσουμε μπροστά. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε το μομέντουμ. Κρίμα κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική.

Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό», τόνισε με δάκρυα στα μάτια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ