Θλίψη για τον θάνατο του Θωμά Κατσαούνη – Το συγκινητικό «αντίο» του Γιάννη Γιαννούλη

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο μετά την είδηση του θανάτου του νεαρού μπασκετμπολίστα, Θωμά Κατσαούνη.

Ο Θωμάς Κατσαούνης, ο οποίος αγωνίστηκε στον Μαντουλίδη, τον Αίαντα Ευόσμου, τη Δόξα Λευκάδας και τον Ηρακλή, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 20 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε το 2001 στη Θεσσαλονίκη και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Ακαδημία «Αστέρια» του Θόδωρου Ροδόπουλου. Τα σωματικά προσόντα του ήταν πρωτοφανή για το ελληνικό μπάσκετ. Σε ηλικία μόλις 16 ετών, είχε ύψος 2μ.16 και άνοιγμα χεριών 2μ.25 ενώ τον είχαν προσεγγίσει αρκετά κολέγια.

Θωμάς Κατσαούνης

Την είδηση του θανάτου του Θωμά Κατσαούνη έκανε γνωστή ο Χρήστος Μαργέλης, με ανάρτησή του στο Facebook.

Το συγκινητικό «αντίο» του Γιάννη Γιαννούλη στον Θωμά Κατσαούνη

Το μήνυμα που έγραψε στα social media ο Γιάννης Γιαννούλης, ο οποίος βοηθούσε στις προπονήσεις του τον 20χρονο Θωμά, συγκλονίζει.

“Ο Θεός δεν ήθελε να βλέπει έναν γίγαντα να υποφέρει” έγραψε μεταξύ άλλων ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής.

“Μπορεί να ήσουν τεράστιος 2.20, αλλά ήσουν ένα ΚΑΛΟ παιδί, είχες σεβασμό και ταπεινότητα ο Θεός μας σε πήρε κοντά του γιατί σίγουρα δεν ήθελε να βλέπει έναν ΓΙΓΑΝΤΑ να υποφέρει
Καλό ταξίδι στον Παράδεισο Λεβέντη μου Θωμά μου…” ανέφερε ο Γιάννης Γιαννούλης στην ανάρτησή του για τον θάνατο του Θωμά Κατσαούνη.

Μάλιστα ο Γιάννης Γιαννούλης ανάρτησε και ένα βίντεο από τις προπονήσεις που έκαναν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ