Τελικός Champions League: Οι ενδεκάδες Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης – Καθυστερεί η σέντρα

Λίγη ώρα απέμεινε για τον μεγάλο τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η έναρξη του αγώνα θα καθυστερήσει μισή ώρα τελικά (αρχικά μίλησαν για καθυστέρηση 15 λεπτών).  Υπάρχει μεγάλη κίνηση στους δρόμους του Παρισιού και έτσι δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν όλοι οι φίλαθλοι στο γήπεδο, ενώ νωρίτερα οπαδοί της Λίβερπουλ επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Επίσης,  σύμφωνα με πληροφορίες από τα αγγλικά Μέσα, ο έλεγχος στις πύλες εισόδου είναι αργός και προβληματικός.

Για λόγους ασφαλείας, λοιπόν, το ματς θα αρχίσει λίγο αργότερα.

Οι Μαδριλένοι έγιναν η πρώτη ομάδα στην Ιστορία που παρατάσσεται σε τελικό, έχοντας τέσσερις παίκτες της ενδεκάδας της με πάνω από 100 συμμετοχές στη διοργάνωση.

Με το που έγινε γνωστή η ενδεκάδα του τελικού απ’ τον Κάρλο Αντσελότι, η Ρεάλ ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media το μότο «πάμε για το 14ο», έχοντας στη βασική σύνθεσή της μία τρομερή τετράδα με πάνω από 100 ματς στο Champions League: Τους Καρίμ Μπενζεμά (141 αγώνες), Τόνι Κροος (125), Λούκα Μόντριτς (105) και Νταβίντ Αλάμπα (102).

Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Αλάμπα, Μιλιτάο, Μεντί, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Βαλβέρδε, Βινίσιους και Μπενζεμά

H ενδεκάδα της Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιλέγει να ξεκινήσει τον Κονατέ στα στόπερ και όχι τον Μάτιπ, όπως και τον Τιάγκο Αλκάνταρα στα χαφ με τον Ισπανό μέσο να δηλώνει παρών για το μεγάλο ματς.

Στο τέρμα είναι ο Άλισον, με τους Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον στην τετράδα της άμυνας. Φαμπίνιο, Τιάγκο, Χέντερσον η τριπλέτα στα χαφ, με τους Ντίαζ, Μανέ και Σαλάχ στην τριάδα της επίθεσης.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον – Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Τιάγκο, Χέντερσον – Ντίαζ, Μανέ, Σαλάχ.

Στον πάγκο οι Κέλεχερ, Μίλνερ, Κεϊτά, Φιρμίνο, Γκόμες, Τσάμπερλεϊν, Τζόουνς, Μιναμίνο, Ζότα, Τσιμίκας, Μάτιπ, Έλιοτ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ