Τα πλάνα του Φερέιρα για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την σημερινή ρεβάνς με τον Άγιαξ ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση στο Άμστερνταμ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση από την έδρα του Αίαντα και παράλληλα να δουλέψουν στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τον μεγάλο αγώνα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα και κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συνεχίστηκε με κορόιδο, παιχνίδι κατοχής στο μισό γήπεδο και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό.

Οι 21 παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά και είναι διαθέσιμοι για τη ρεβάνς κόντρα στον Άγιαξ.

Καθημερινά ο Αμπέλ Φερέιρα εκτός από την τακτική, έριχνε βάρος και στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του. Το 2-2 του πρώτου ματς της Τούμπας δίνει ένα έξτρα πλεονέκτημα στους Ολλανδούς, αλλά ο Δικέφαλος θα χτυπήσει την πρόκριση στα ίσα μέσα στην έδρα τους.

Η αποστολή θα είναι σίγουρα δύσκολη, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός «ψήνει» εδώ και μια εβδομάδα τους παίκτες του ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Μεταξύ άλλων τους έχει τονίσει ότι: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε! Στη ρεβάνς θέλουμε το τέλειο παιχνίδι. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι στον Άγιαξ. Δουλέψαμε σκληρά, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στη ρεβάνς για την πρόκριση».

Όσο για τα αγωνιστικά πλάνα για την αυριανή ρεβάνς; Λογικά ο Φερέιρα θα παρατάξει την ίδια 11άδα με την Τούμπα αλλά οι παίκτες θα έχουν ορισμένες διαφορετικές οδηγίες σχετικά με την τακτική.

Στο τέρμα θα βρεθεί ο Πασχαλάκης, στην άμυνα δεξιά ο Μάτος, αριστερά ο Γιαννούλης και στα σέντερ μπακ ο Βαρέλα με τον Κρέσπο, στα χαφ θα είναι ο Ελ Καντουρί με τον Εσίτι, έχοντας αριστερά τους τον Μπίσεσβαρ και δεξιά τον Ζαμπά, ενώ στην επίθεση θα βρεθούν ο Άκπομ με τον Πέλκα.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ