Τα νεότερα για την υγεία του Πελέ

Ο θρύλος της Βραζιλίας, Πελέ, διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά παραμένει σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν της Παρασκευής.

«Η ιατρική ομάδα διέγνωσε λοίμωξη του αναπνευστικού, η οποία αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά», ανέφερε η ανακοίνωση από το νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν. «Η ανταπόκριση ήταν επαρκής και ο ασθενής, ο οποίος παραμένει στο δωμάτιο, είναι σταθερός, με γενική βελτίωση της κατάστασης της υγείας του» σημειώνεται.

Ο 82χρονος θα παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες μέρες για να συνεχίσει τη θεραπεία.

Εισήχθη στο νοσοκομείο στο Σάο Πάολο την Τρίτη για να επανεκτιμήσει τη θεραπεία του για τον καρκίνο, αφού του αφαιρέθηκε όγκος από το παχύ έντερο τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο Πελέ, ο οποίος οδήγησε τη Βραζιλία σε τρεις τίτλους Παγκοσμίου Κυπέλλου – 1958, 1962 και 1970 – αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, αλλά παρέμεινε ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την Πέμπτη, έγραψε στο Instagram: «Φίλοι μου, είμαι στο νοσοκομείο για την μηνιαία επίσκεψή μου», είπε στην ανάρτηση. «Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνεις θετικά μηνύματα όπως αυτό. Ευχαριστώ το Κατάρ για αυτό το αφιέρωμα και όλους όσους μου στέλνουν καλές σκέψεις!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Τον περασμένο μήνα, είπε ότι ήλπιζε να δει την εθνική ομάδα της Βραζιλίας να κατακτά τον έκτο τίτλο στο Κατάρ με ρεκόρ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ