Συγκίνησε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου: «Έτρεξα για τα θύματα στα Τέμπη»

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολη με 7,26. και δήλωσε πως έτρεξε για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη από αυτό που έγινε στην Ελλάδα. Σήμερα έτρεξα για όλους αυτούς, ελπίζω να μην ξαναγίνει ποτέ κάτι παρόμοιο», δήλωσε η Εμμανουηλίδου που έκανε ατομικό ρεκόρ για τέταρτη φορά φέτος με 7,26.

Μάλιστα η 20χρονη πρωταθλήτρια πριν από την κούρσα, τίμησε με το δικό της τρόπο τα θύματα της τραγωδίας. Άγγιξε το εθνόσημο στη στολή της και έστειλε ένα φιλί στον ουρανό, για τους δεκάδες ανθρώπους που σκοτώθηκαν στο πολύνεκρο δυστύχημα.

Αναφορικά στην εμφάνισή της, η πρωταθλήτρια τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την παρουσία μου σήμερα εδώ. Δεν είχα άγχος και μπήκα να τρέξω όσο καλύτερα μπορώ. Πιστεύω στον εαυτό μου και γι’ αυτό στον ημιτελικό θα διεκδικήσω μία ακόμη καλύτερη παρουσία».

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κατά τον απογευματινό τελικό (18:05) θα τρέξει στη δεύτερη ημιτελική σειρά μαζί με την Ντάριλ Νέιτα που έχει σημειώσει φέτος 7.05 και είναι φαβορί για το χρυσό.  Στον τελικό θα προκριθούν οι δύο πρώτες από κάθε ημιτελική σειρά, καθώς και οι δύο καλύτεροι χρόνοι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ