Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν 52 σοροί – Έχουν ενημερωθεί 14 οικογένειες

Στις 52 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι σοροί που έχουν ταυτοποιηθεί μετά το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική και την Ελληνική Αστυνομία.

Στο μεταξύ, έχουν ενημερωθεί 14 οικογένειες για τους δικούς τους, θύματα της τραγωδίας. Οι τραυματίες ανέρχονται στους 28, μεταξύ αυτών 7 νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Όπως ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου, «η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών με τη μέθοδο DNA συνεχίζεται εντατικά από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Μέχρι στιγμής από τα δείγματα DNA που έχει λάβει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν ταυτοποιηθεί 52 νεκροί. Έχουν ενημερωθεί ήδη 14 οικογένειες θυμάτων».

«Στα εργαστήρια η διαδικασία ταυτοποίησης διεξάγεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και έχει διακοπεί οποιαδήποτε άλλη εργασία προκειμένου να διεκπεραιωθεί όλη η διαδικασία της ταυτοποίησης το ταχύτερο δυνατόν» συμπλήρωσε.

Τέλος, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ ανέφερε πως προσωπικά αντικείμενα των επιβατών που βρέθηκαν στο σημείο έχουν συλλεχθεί και γι’ αυτά μπορούν να επικοινωνούν οι άνθρωποι με το αστυνομικό τμήμα Τεμπών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ