Στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα προκρίθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε τον Μπενζαμέν Μπονζί, στο πλαίσιο των ημιτελικών του τουρνουά της κατηγορίας ATP 250 με την ονομασία “Mallorca Championships”, και κατέβαλε την αντίσταση του Γάλλου (Νο 56 στον κόσμο) με 6-4, 6-4 μετά από 93 λεπτά αγώνα.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε break στον 26χρονου Μπονζί στο 9ο γκέιμ και προηγήθηκε με 5-4, ενώ στη συνέχεια κράτησε το δικό του σερβίς και έκανε το 6-4, μετά από «μάχη» 52 λεπτών. Στο δεύτερο σετ ο 23χρονος πρωταθλητής «έσπασε»… νωρίτερα το σερβίς του αντιπάλου του και προηγήθηκε 2-1, ενώ άμεσα έκανε το 3-1. Στη συνέχεια και παρά τις προσπάθειες του Μπονζί, ο Τσιτσιπάς διατήρησε αυτή τη διαφορά των δύο γκέιμ και έφτασε στο 6-4, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Εκεί ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού, στον οποίο «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» ο 34χρονος Ισπανός, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ (Νο 20 στον κόσμο) και ο 25χρονος Ελβετός, Αντουάν Μπεγιέρ (Νο 303 στην παγκόσμια κατάταξη).

 

 

 

 

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ