Στο Παρίσι ο Καβάνι

Στο Παρίσι ο Καβάνι 

 

Στην τελική ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Ουρουγουανός άσος βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Ο 26χρονος Ουρουγουανός άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα έχει διάρκεια πέντε ετών! Οι ετήσιες απολαβές του διεθνή επιθετικού αναμένεται να φτάσουν τα 9 εκ. ευρώ.

Να θυμίσουμε πως ο Καβάνι δεσμευόταν με τη Νάπολι ως το 2017, αλλά οι πρωταθλητές Γαλλίας θα καταβάλλουν τα 63 εκ. ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης και θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Την περασμένη περίοδο ο Καβάνι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος, με 29 γκολ σε 34 συμμετοχές με τους «παρτενοπέι» και συνολικά 38 τέρματα σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τις προηγούμενες μέρες έκπληξη προκάλεσαν πάντως οι δηλώσεις του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις (πρόεδρος της Νάπολι), ο οποίος τόνισε πως ο Καβάνι δεν θα παίξει μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, αφού ο τελευταίος κοιτά ήδη άλλες παραλίες!

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ