Στην τετράδα ο Αστέρας

Στην τετράδα ο Αστέρας

Το εύστοχο πέναλτι του Μπαράλες στο 60′ ήταν αρκετό για να χαρίσει στον Αστέρα Τρίπολης τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανιώνιο, αποτέλεσμα που φέρνει τους Αρκάδες στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο με το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης να κυλάει χωρίς φάση. Στη συνέχεια ο ρυθμός ανέβηκε και ο Αστέρας άρχισε να ελέγχει τον αγώνα.

Στο 38′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, μετά από σουτ-κεραυνό του Εντό από απόσταση τριάντα μέτρων. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η ομάδα της Τρίπολης είχε και πάλι τη πρωτοβουλία και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 59ο λεπτό από χέρι του Κούρου, ο οποίος είδε και την κίτρινη κάρτα.

 Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τον Αστέρα. Οι «κυανέρυθροι» δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την εικόνα του αγώνα, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος. Πλέον, ο Αστέρας βρέθηκε στην τετράδα της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ με 24 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντες, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Καράσκο (79′ Σέτι), Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (57′ Γκρατσίνι), Μπαράλες (89′ Χουάνμα).

Πανιώνιος (Παντελής): Ανέστης, Παντίδος (69′ Ντούνης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κολοβός (89′ Λάσνικ), Ζαχαράκης (83′ Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης, Γιάννου.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ