Στα προημιτελικά του Σαν Ντιέγκο η Μαρία Σάκκαρη

Η επιστροφή της Μαρίας Σάκκαρη στο κορτ, μετά τον αποκλεισμό της στον πρώτο κιόλας γύρο του US Open και το ξέσπασμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας που ακολούθησε, συνοδεύτηκε με πρόκριση επί της Καμίλα Οσόριο στον τρίτο γύρο του τουρνουά του Σαν Ντιέγκο.

Ειδικότερα πρόκειται για μια πρόκριση που ήρθε σχετικά άκοπα για την 28χρονη, καθώς ενώ πήρε το πρώτο σετ με 6-3 (κάνοντας μπρέικ στο σερβίς της Κολομβιανής στο 8ο game), στο δεύτερο κι ενώ το ματς ήταν ισόπαλο με 2-2, η Οσόριο αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού κι ως εκ τούτου η Σάκκαρη βρέθηκε στην φάση των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Η σημερινή ήταν η δεύτερη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες στο κορτ οι δύο τενίστριες, με την Σάκκαρη να κάνει το 2Χ2, καθώς είχε νικήσει την 21χρονη Οσόριο και στο τουρνουά του Νότιγχαμ (γρασίδι) το 2022 με 6-2, 6-3.

Στην φάση των «8» η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει με τη νικήτρια της αναμέτρησης που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 23:30 (ώρα Ελλάδας), ανάμεσα στην Έμα Ναβάρο και στην Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς (αμφότερες προέρχονται από τα προκριματικά).

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ