Μεξικό: Ερευνητής παρουσίασε απολιθωμένα «πτώματα εξωγήινων» – Σάλος με θεωρίες συνωμοσίας στο Διαδίκτυο

Γνωστός ερευνητής που ασχολείται συστηματικά με τα UFO παρουσίασε στο Μεξικό δύο υποτιθέμενα “μη ανθρώπινα” σώματα. Έκανε την παρουσίαση στο Κογκρέσο της χώρας, αφήνοντας έκπληκτους τους αξιωματούχους που είχαν συγκεντρωθεί για να τον παρακολουθούσαν καταλαβαίνοντας ότι μπορεί μπροστά τους να είχαν εξωγήινους.

Ο Τζέημι Μάουσαν , ο οποίος έχει στο παρελθόν ηγηθεί ερευνών για εξωγήινα φαινόμενα, παρουσίασε δύο πτώματα και είπε ότι τα ευρήματά του αυτά αποτελούν σημείο καμπής στις έρευνες για εξωγήινους. Ο Μάουσαν και οι επιστήμονες ερευνητές που τον συνόδευαν στην παρουσίαση, ισχυρίστηκαν ότι τα πτώματα, που παρουσιάστηκαν μέσα σε κουτιά – προθήκες και υποτίθεται ότι βρέθηκαν στο Κούσκο του Περού, δεν αποτελούν μέρος της “γήινης εξέλιξής μας”, με το 30% της γενετικής τους σύνθεσης (DNA) να παραμένει “άγνωστο”, σύμφωνα με τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η χρονολόγηση με βάση τον άνθρακα που έκανε το Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM) διαπίστωσε ότι τα σώματα, που φαίνεται να έχουν χέρια με τρία δάχτυλα, χωρίς δόντια και στερεοσκοπική όραση, ήταν ηλικίας άνω των 1.000 ετών, είπε ο Μάουσαν.

Η παράξενη παρουσίαση προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού μεταξύ των θεωρητικών συνωμοσίας στο διαδίκτυο – αλλά προκάλεσε και σκεπτικισμό. Κάτι που είναι ασυνήθιστο για απολιθώματα που έχουν υποβληθεί σε ανάλυση, τα δείγματα ήταν επικαλυμμένα με κάτι που φαινόταν να είναι άμμος. Όμως ο Maussan – ο οποίος έχει συνδεθεί στο παρελθόν με διαψευσμένες θεωρίες περί εξωγήινων – επέμεινε και μάλιστα με όρκο ότι “αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της γήινης εξέλιξής μας […] Δεν πρόκειται για όντα που βρέθηκαν μετά από συντριβή κάποιου UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία διατόμων και όπως φαίνεται απολιθώθηκαν”, είπε, σύμφωνα με την Mailonline.

Αργότερα πρόσθεσε: «Αν είναι εξωγήινοι ή όχι, δεν ξέρουμε, αλλά ήταν ευφυή και ζούσαν μαζί μας. Θα πρέπει να ξαναγράψουν την ιστορία. Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το απέραντο σύμπαν, θα πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την πραγματικότητα», είπε στην εκδήλωση.  Τα σώματα που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο είχαν περίπου ανθρωποειδές σχήμα. Ωστόσο φαίνεται ότι είχαν αναδιπλούμενο λαιμό και μακρύ κρανίο, χαρακτηριστικά που είναι πιο «τυπικά για τα πουλιά», ανέφερε η ισπανική εφημερίδα El País.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι είχαν ισχυρά, ελαφριά οστά και καθόλου δόντια, είπαν οι παρουσιαστές στο Κογκρέσο του Μεξικού. Οι ειδικοί στο συνέδριο έδειξαν εμφανείς ακτινογραφίες των δειγμάτων και είπαν στους βουλευτές ότι ένα από τα όντα έφερε “αυγά” με έμβρυα μέσα τους.  Είπαν ακόμα ότι είχαν εμφυτεύματα από μέταλλα κάδμιο και όσμιο. Το όσμιο είναι ένα από τα πιο σπάνια στοιχεία στον φλοιό της Γης και θεωρείται το σπανιότερο πολύτιμο μέταλλο.

Μαθσσαν
Ο Τζέημι Μάουσαν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ