Σοκ στην Μπαρτσελόνα με Μίροτιτς

Σοκ στην Μπαρτσελόνα με τον τραυματισμό του Νίκολα Μίροτιτς. Με ανακοίνωση της οι «μπλαουγκράνα» έκαναν λόγο για ενοχλήσεις και όχι ρήξη.

Με αποκλειστικό του δημοσίευμα, το Telesport αποκάλυψε ότι ο Νίκολα Μίροτιτς υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα, δημιουργώντας σύγχυση στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, η οποία καλείται να πορευθεί δίχως τον αστέρα της ομάδας για τους επόμενους 6 μήνες.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η πληροφορία, τότε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, θα πρέπει άμεσα να χτενίσει την αγορά, προκειμένου να βρει έναν αξιόλογο παίκτη για τη θέση «4», καθώς ο Μίροτιτς θα μπορεί να επιστρέψει στα παρκέ μέσα στο 2023.

Δημοσιεύματα άλλων ιστοσελίδων, μάλιστα, αναφέρουν ότι το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι της Μπαρτσελόνα είναι αυτό του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος έχει θητεύσει στο παρελθόν στους Καταλανούς.

Η ενημέρωση της Μπαρτσελόνα

Με επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Νίκολα Μίροτιτς, η Μπαρτσελόνα ανέφερε ότι ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο Αχίλλειο του αριστερού ποδιού και όχι από ρήξη, όπως αποκάλυψε το Telesport, προσθέτοντας ότι ο παίκτης υποβάλλεται ήδη σε θεραπεία. Μάλιστα, οι Καταλανοί τόνισαν ότι ο Μίροτιτς είχε αγωνιστεί και στον τελευταίο αγώνα της Liga Endesa με τις ίδιες ενοχλήσεις.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο παίκτης Νίκολα Μίροτιτς έχει ενοχλήσεις στον Αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού. Ο παίκτης των Μπλαουγκράνα, ο οποίος έπαιξε τον τελευταίο αγώνα της Liga Endesa με ενοχλήσεις, υποβάλλεται σε αποθεραπεία που θα διαρκέσει τις επόμενες εβδομάδες. Από το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς 2021/22, ο παίκτης βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου.

Η εξέλιξή της αποθεραπείας θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση», ανέφερε η ενημέρωση της Μπαρτσελόνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ