Σήμερα το ματς Πανθρακικού-Ολυμπιακού;

Σήμερα το ματς Πανθρακικού-Ολυμπιακού;

 

Η κακοκαιρία εξασθενεί τις τελευταίες ώρες στην Κομοτηνή, αλλά οι πιθανότητες να γίνει σήμερα το απόγευμα ο αγώνας του Παναθρακικού με τον Ολυμπιακό είναι ελάχιστες.

Οι δύο ομάδες και οι διαιτητές θα επιστρέψουν στο γήπεδο μήπως μπορέσει να γίνει ο αγώνας, ενώ θα υπάρξουν κάποιες προσπάθειες όλη την ημέρα μήπως μπορέσει να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που παραμένει επικίνδυνος λόγω της παγωνιάς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού παρέμεινε το βράδυ του Σαββάτου σε ξενοδοχείο λίγο έξω από την Κομοτηνή, αλλά με ένα μέλος της λιγότερο καθώς ο Χουάν Πάμπλο Πίνο επέστρεψε στην Αθήνα δίχως να έχει διευκρινιστεί ο λόγος της ξαφνικής αναχώρησής του.

Στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι θα γίνει σήμερα το ματς καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα είναι πολύ βαρύ με σερί αγώνες. Προτεραιότητα είναι η διεξαγωγή του αγώνα δίχως να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Κι έτσι όπως ήταν η κατάσταση του γηπέδου, με το χιόνι και τις λάσπες, η απόφαση του Αμπάρκιολη ήταν μονόδρομος. 

Στο θέμα προπονητή, ο Μίτσελ είναι έτοιμος για τις υπογραφές στο συμβόλαιο που του έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός και έχει συμφωνήσει ο Ισπανός, έχοντας πάρει εξαιρετικές συστάσεις και από τον Βαλβέρδε. Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται διά ζώσης συναντήσεις και ανακοινώσεις, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον 50χρονο προπονητή.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ