Σέποβιτς: Είμαι πάντα έτοιμος

Σέποβιτς: Είμαι πάντα έτοιμος

Ο Μάρκο Σέποβιτς έκανε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του σε 60 λεπτά συμμετοχής στο Ηράκλειο και μίλησε για το επίτευγμά του.

Ο Σέρβος φορ δήλωσε πάντα έτοιμος να βοηθάει τον Ολυμπιακό και να αρπάζει τις ευκαιρίες που του δίνονται:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα μου, κάνω πολύ δυνατή προσπάθεια στην προπόνηση, θέλω να είμαι πάντα έτοιμος και να αρπάζω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται από τα μαλλιά. Έτσι έγινε και σήμερα, με την πολύτιμη βοήθεια των συμπαικτών μου και ελπίζω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

Ήρθαμε σε μία δύσκολη έδρα, όπου ο κόσμος δίνει βροντερό παρών και βοηθάει πολύ την ομάδα του ΟΦΗ. Εμείς, όμως, ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι, ενώ και τα δύο μαζεμένα γκολ μας βοήθησαν πάρα πολύ.

Το ροτέισον σε ομάδες όπως εμάς με πολλές υποχρεώσεις, είναι ζωτικής σημασίας. Τώρα για παράδειγμα, έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδι, με Μάντσεστερ και Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό να υπάρχουν 27 παίκτες, έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν την ομάδα και να παρουσιαστούν αντάξιοι των περιστάσεων. Επίσης, είναι μεγάλο πράγμα να υπάρχει ανταγωνισμός, μας κρατάει όλους σε υψηλό επίπεδο. Όλοι οι παίκτες έχουμε καλές σχέσεις και προσπαθούμε να βοηθάει ο ένας τον άλλο, για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ