Σε καλό δρόμο του Αμαλφιτανό

Σε καλό δρόμο του Αμαλφιτανό

Η μεταγραφή του Αμαλφιτανό στον Ολυμπιακό αναμένεται πλέον να ξεκαθαρίσει άμεσα και όλα δείχνουν ότι, παρά τη σκληρή διαπραγματευτική στάση της Μαρσέιγ, ο Γάλλος άσος θα καταλήξει στους ερυθρόλευκους με τους οποίους έχει συμφωνήσει σε όλα.

Η διαφορά ανάμεσα στους δύο συλλόγους για τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής φαίνεται πως θα γεφυρωθεί με αμοιβαίες υποχωρήσεις, όπως εκτιμούν κάποιες πηγές και στη Γαλλία. Παρότι επιμένουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από Γουέστ Χαμ και Φούλαμ, τα ΜΜΕ στη Μασσαλία θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός διατηρεί τον πρώτο λόγο για τον παίκτη.

Ο παίκτης από την πλευρά του πιέζει τη γαλλική ομάδα λέγοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει στη Μαρσέιγ, καθώς έχει εξασφαλισμένο συμβόλαιο τριών εκατομμυρίων για δύο χρόνια. Ένα συμβόλαιο που δεν θέλει να πληρώσει η Μαρσέιγ. Πάντως, η επιθυμία του παίκτη να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό είναι δεδομένη.

Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για το ξεκίνημα της δουλειάς ενόψει της νέας σεζόν, με την πρώτη προπόνηση το πρωί (08:00) της Κυριακής στο Ρέντη και τις ετοιμασίες για το ταξίδι της Τρίτης στο Ζέεφελντ όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Μίτσελ βρίσκεται στην Αθήνα και θα ξεκαθαρίσει ο ακριβής αριθμός των παικτών που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία. Λέγεται ότι θα είναι 28 παίκτες, αναμένονται και εκπλήξεις στις αποχωρήσεις.

Με τον Ιμπαγάσα φαίνεται πως θα υπάρξει συμφωνία για ακόμη έναν χρόνο μετά τη χτεσινή συνάντηση με τον μάνατζέρ του. Σήμερα θα υπάρξουν οριστικά νέα για τον Αργεντινό. Ενώ επίκειται και μια συνάντηση με τον Τζεμπούρ, με τον μάνατζερ του παίκτη να κάνει νέες δηλώσεις στην Αλγερία λέγοντας ότι ο παίκτης θα ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με τις επαφές για μεταγραφή του.

Οι δηλώσεις του Καρίμ Ακλίλ στην αλγερινή εφημερίδα Le Buteur

«Ακούγονται πολλές ανοησίες για τον Τζιμπούρ στα ΜΜΕ, ειδικά αυτό για την αποχώρηση του για τον ΠΑΟΚ. Είναι εντελώς λάθος και πραγματικά δεν ξέρω από που βγαίνουν αυτές οι πληροφορίες. Ο ποδοσφαιριστής παραμένει στον Ολυμπιακό και μάλιστα θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το τέλος των διακοπών του.

Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για το μέλλον του παίκτη. Μόλις επιστρέψει στην Αθήνα θα μιλήσει με τους διοικούντες του Ολυμπιακού και θα μάθει τις προσθέσεις τους. Οι σχέσεις του με την ομάδα είναι άριστες.

Μόνο αν μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό, μπορούμε να πούμε περισσότερα. Φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ πέρσι, όμως μέχρι στιγμής καμία πρόταση. Αν ο παίκτης είναι να φύγει από τον Ολυμπιακό, αυτό θα συμβεί μόνο για ομάδα του εξωτερικού».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ