Σαβιόλα: Κρατάμε το ματς με τη Σίτι

Σαβιόλα: Κρατάμε το ματς με τη Σίτι

Ο φιλικός αγώνας με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτός που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Σαβιόλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαβιέρ Σαβιόλα μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε:

Χαβιέρ ήταν το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Δεν παίξατε τόσο καλά όσο στα προηγούμενα ματς. Πώς το εξηγείς αυτό;

Δεν μπορέσαμε να έχουμε καλή απόδοση όπως είχαμε στα προηγούμενα φιλικά που δώσαμε. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έπαιξε σωστά και καλύτερα από ό,τι κάναμε εμείς, οπότε πήρε τη νίκη. Πλέον έχουμε μια εβδομάδα για να διορθώσουμε ότι δεν κάναμε καλά απόψε, να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο γιατί έχουμε περιθώρια και να μπορέσουμε να είμαστε εκεί που πρέπει, τόσο το Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όσο και στην αφετηρία του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πως θα κυλήσει η εβδομάδα που έρχεται;

Δουλειά, πολλή δουλειά. Πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας, τι δεν κάναμε σωστά απόψε για να μπορέσουμε στην αναμέτρηση της πρεμιέρας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, για να φτάσουμε στη νίκη και να ξεκινήσουμε με ιδανικό τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε και θα το κάνουμε.

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ