Σάντος: Στο τέλος θα πάμε Μουντιάλ

Σάντος: Στο τέλος θα πάμε Μουντιάλ

Την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του και τη νίκη επί των Αυστριακών εξέφρασε με δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Σάλτσμπουργκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα πράγματα πήγαν γενικά αρκετά καλά. Αυτά που ήθελα να δω σε κάποιον βαθμό τα είδα. Ήθελα να δω βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι διατηρώντας το πάθος, τη μαχητικότητα και τη διάθεση. Μπορώ να πω ότι είδα κάποιους συνδυασμούς και αυτοματισμούς που είχαμε δουλέψει στις δύο τελευταίες προπονήσεις, αλλά μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και δεν πρέπει να χάνουμε μπάλες χωρίς να υπάρχει πίεση», δήλωσε.

Για τα προκριματικά και τον στόχο των μπαράζ, είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε τα μπαράζ. Νιώθουμε έτοιμοι για τα ματς του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, ώστε να πάρουμε τις τέσσερις νίκες που θέλουμε. Αν χρειαστεί να πάμε στα play offs ή όχι θα το δούμε. Έχω πίστη πως μπορούμε να είμαστε είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο στο Μουντιάλ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι. Δεν πρέπει να πιστέψουμε πως είμαστε οι καλύτεροι του κόσμου, αλλά να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Για τον στόχο της παρουσίας στο Μουντιάλ τόνισε: «Αυτός είναι ο στόχος που είχαμε θέσει από τη στιγμή που ανανέωσα. Έμεινα λόγω του σεβασμού απέναντι στην ομοσπονδία και τους παίκτες. Πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε, αλλά για να το πετύχουμε πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ