Σαλερνιτάνα – Ίντερ 0-4: Πέτυχε «καρέ» μέσα σε 27 λεπτά ο Λαουτάρο και έστειλε τους Νερατζούρι στην κορυφή – ΒΙΝΤΕΟ

Έκλεψε την παράσταση ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο παιχνίδι Σαλερνιτάνα – Ίντερ για την 7ης αγωνιστική της Serie A, καθώς ήρθε από τον πάγκο στο 54ο λεπτό για να βάλει φωτιά στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η ομάδα του Μιλάνου δεν έβρισκε διαδρόμους για να διασπάσει την άμυνα της Σαλερνιτάνα, ο Σιμόνε Ιντσάγκι έριξε στον αγώνα τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 54΄.

Κάτι περισσότερο από μισή ώρα χρειάστηκε ο «καυτός» Λαουτάρο για να πετύχει το «καρέ» (62, 77΄, 85΄ πεν, 89΄ ) και να οδηγήσει τους «νερατζούρι» στην εμφατική νίκη με 4-0, επαναφέροντας την ηρεμία στα αποδυτήρια, ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Μπενφίκα στο Σαν Σίρο, μετά τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε το «χαστούκι» από τη Σασουόλο στο Μιλάνο (1-2) στις 27/09.

Η Ίντερ χάρις στην εκτελεστική δεινότητα του Μαρτίνες επέστρεψε στα «τρίποντα», πετυχαίνοντας την 6η της νίκη σε 7 αγωνιστικές και μην αφήνοντας την κορυφή της βαθμολογίας, την οποία «μοιράζεται» με τη «συμπολίτσσα», Μίλαν.

Χωρίς νίκη παραμένει η ομάδα του Πάουλο Σόουζα στο πρωτάθλημα και δίχως να σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Την τελευταία φορά που χαμογέλασε στη Serie A ήταν στις 27 Μαΐου της περασμένης περιόδου με το 3-2 επί της Ουντινέζε. Έκτοτε μετρά 8 συνολικά ματς, επτά εκ των οποίων στην τρέχουσα σεζόν χωρίς «τρίποντο» με 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Δείτε τα Hightlights

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ