Σάκκαρη: Πήρε εκδίκηση από την Πεγκούλα

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 6-4,7-5 της Τζέσικα Πεγκούλα, μετά από 105 λεπτά, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Qatar Open, στη Ντόχα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης, θα συναντήσει την 17χρονη Αμερικανίδα, Κόκο Γκοφ, η οποία νωρίτερα μέσα στην ημέρα πέτυχε σπουδαία νίκη (6-2,6-3), επί της Πάουλα Μπαντόσα.

Η Πεγκούλα ήταν εκείνη που σέρβιρε πρώτη στο παιχνίδι, καταφέρνοντας μάλιστα να σπάσει το σερβίς της Ελληνίδας για να προηγηθεί με 2-0.
Όμως η Σάκκαρη έκανε break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 2-2. Οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους δίχως ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι και το ένατο game. Εκεί η Σάκκαρη έκανε το δεύτερο break της και στη συνέχεια έκλεισε το σετ με 6-4.

Το δεύτερο σετ η Πεγκούλα προηγήθηκε ξανά με 2-0, αλλά και πάλι η Σάκκαρη απάντησε άμεσα φτάνοντας στο 2-2. Και σε αυτή την περίπτωση οι δύο τους κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το ενδέκατο γκέιμ. Τότε η Σάκκαρη έκανε το break και  κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το σετ και το ματς με 7-5.

Η επιτυχία της Σάκκαρη αποτελεί ρεβάνς για την ήττα  που είχε γνωρίσει από την 27χρονη Αμερικανίδα στον 4ο γύρο του Australian Open αγώνα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ