Σάκκαρη: Ηττήθηκε στον τελικό της Ουάσινγκτον – Η συγκίνηση και τα δάκρυα της τενίστριας – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Κόκο Γκοφ και ηττήθηκε στον τελικό του Ουάσινγκτον Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε με 2-0 σετ (2-6, 3-6) από την ανώτερη στον σημερινό τελικό αντίπαλό της.

Καταιγιστική η Σάκκαρη – Προκρίθηκε στον τελικό του Ουάσινγκτον Open

Ειδικότερα, η Σάκκαρη δεν κατάφερε να πιάσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ξεκίνησε στο πρώτο σετ νωθρά και η 19χρονη Αμερικανίδα προηγήθηκε με 3-0, κάνοντας break. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μείωσε σε 3-2 με δικό της break, αλλά η συνέχεια είχε πρωταγωνίστρια της Γκοφ που πήρε το σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά με break και προηγήθηκε με 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε από την Αμερικανίδα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με νέο break προηγήθηκε 3-2, αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική και ηττήθηκε εντέλει με 6-3.

Η Μαρία Σάκκαρη λίγο μετά την ήττα της στον τελικό του Ουάσινγκτον Open ήταν εμφανώς συγκινημένη. Η Κόκο Γκοφ ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια, αλλά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε κατέβαλε τεράστια προσπάθεια και της αξίζουν αναμφίβολα πολλά συγχαρητήρια.

Στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα δάκρυσε και εμφανώς συγκινημένη δήλωσε: «Πριν από ένα μήνα δεν θα περίμενα να είμαι εδώ. Ευχαριστώ τον Τομ Χιλ που ήταν εδώ μαζί μου, είσαι ο πυρήνας της ομάδας μου, σας ευχαριστώ όλους στο σπίτι. Θα σας δω την επόμενη σεζόν».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην 19χρονη αντίπαλό της λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους, συγχαρητήρια στην Κόκο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ