Ψηλά ο Νιαγνκ, αναμονή για Ρομπίνιο

Ψηλά ο Νιαγνκ, αναμονή για Ρομπίνιο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού για επιθετική ενίσχυση, την ώρα που είναι στο τελικό στάδιο οι επαφές για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Μίλαν για την περίπτωση του Ρομπίνιο, ο οποίος δεν έχει λάβει ακόμα τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας του, με τους ερυθρόλευκους να έχουν κάνει πρόταση και να περιμένουν.

Από τον ιταλικό σύλλογο, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και για τον Εμπαγιέ Νιανγκ, με τον Γάλλο επιθετικό που είναι προς παραχώρηση από τη Μίλαν να είναι ζεστός για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον.

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η αγορά ενός «βαρβάτου» σέντερ φορ και η αναζήτηση συνεχίζεται από τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Όσον αφορά στον Άλαν Πουλίδο, ο Μεξικανός φορ παραμένει στην πατρίδα του έχοντας σε εξέλιξη δικαστική διαμάχη με την Τίγκρες και προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη ώστε να αμυνθεί στις κινήσεις του συλλόγου του, αλλά και να εξασφαλίσει τη δυνατότητα για την άμεση ένταξή του στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα η Πόρτο έχει μπει «σφήνα» για τον παίκτη και προσπαθεί να τα βρει  με την Τίγκρες, αλλά ο παίκτης έχει αποφασίσει ότι θα παίξει στον Ολυμπιακό, στον οποίο έχει άλλωστε υπογράψει.

Στην υπόθεση Μανωλά όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την παραχώρηση του διεθνούς στόπερ σε σύλλογο του εξωτερικού. Στην Ιταλία επιμένουν για Γιουβέντους και Ρόμα, στην Ισπανία για Βαλένθια και στην Αγγλία για Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ.

Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του και έχουν συμφωνήσει με τον Αλμπέρτο Μποτία, τον 25χρονο διεθνή Ισπανό στόπερ της Σεβίλλης. Μιλώντας για τον Μποτία, ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Χαβιέ Κλεμέντε, τόνισε στην εφημερίδα «Γαύρος» ότι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση αμυντικού, με ταχύτητα, δυναμισμό και προσωπικότητα και ότι μέσω του Ολυμπιακού θα μπορέσει να διατηρήσει την υποψηφιότητά του για την Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ