Ποτσέκο: Τι μου είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όταν πήδηξα στην αγκαλιά του

Viral είχε γίνει η αγκαλιά του προπονητή της Εθνικής Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτσέκο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά το Eurobasket 2022.

Ο Ποτσέκο είχε πηδήξει στην αγκαλιά του «Greek Freak» αλλά κανείς δεν γνώριζε τι τού είχε πει τότε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέχρι που το αποκάλυψε ο ίδιος ο Ιταλός σε εκδήλωση.

Ο Ποτσέκο, πήρε το μικρόφωνο και είπε σύμφωνα με την gazzetta: «Είχα αποβληθεί σε εκείνο το παιχνίδι, έβγαινα κλαίγοντας και είχα δει τον αδελφό του Γιάννη. Οπότε είμαι σίγουρος ότι ήξερε τι βίωνα. Όταν με είδε χαμογέλασε, μπορούσες να δεις ότι ήθελε να μοιραστεί την ευτυχία μου. Και τότε ετοιμάστηκα να πηδήξω, είδα το πρόσωπό του και σκεφτόταν ξεκάθαρα: “Αυτός είναι ηλίθιος”».

Και συνέχισε: «Ευτυχώς ήταν έτοιμος να με πάρει στην αγκαλιά του. Τον φίλησα και είπα “σ’ αγαπώ”. Δεν μπορείτε να το δείτε, αλλά σαφώς στα ελληνικά μου είπε “άντε γ@@@@”. Συναντηθήκαμε ξανά την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο. Ζήτησα συγγνώμη, μου είπε ότι έπρεπε να με ευχαριστήσει γιατί είχα αφαιρέσει κάποια από την έντασή του πριν από τον αγώνα της Ελλάδας. Έπαιξε υπέροχα εκείνη την ημέρα, έχασαν δύο μέρες αργότερα… Τουλάχιστον δεν μπορούν να πουν ότι έχασαν επειδή πήδηξα στην αγκαλιά του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ