Φόνσου: Η ατάκα για τους ηθοποιούς που προέρχονται από ριάλιτι

«Στην τηλεόραση παίζουν όλο οι ίδιοι άνθρωποι. Έχω στείλει φωτογραφίες σε παραγωγούς, αλλά περισσότερο οι ξένοι παραγωγοί βλέπουν δικούς μας ηθοποιούς» περιέγραψε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Αυτός και ο Άλλος”.

Οι παρουσιαστές ρώτησαν την ηθοποιό την γνώμη της για τους παίκτες ριάλιτι που αποφασίζουν να γίνουν ηθοποιοί: «Δεν θέλω να φανώ σνομπ. Αλλά δεν κοιτάω επειδή κουράζομαι πολύ. Δεν έχω την καλύτερη άποψη για αυτούς. Τα παιδιά που σπουδάζουν και κουράζονται για χρόνια, που έχουν πολλά προσόντα. Είναι φοβερό να έχουν κάνει σπουδές και να κάθονται ή να πρέπει να πηγαίνουν σε οντισιόν που είναι συνεννοημένες και να μην τους παίρνουν. Είναι φοβερό» απάντησε.

Έχω προδώσει στον έρωτα τακτικότατα

«Όλες οι γυναίκες έχουν προδοθεί και ας μην θέλουν να το παραδεχθούν. Εγώ έχω προδοθεί βέβαια. Πιστεύω στη ζωή μου ερωτεύτηκα πολύ, προδόθηκα πολύ, όλα τα έχω κάνει… Ο έρωτας αυτό είναι, αν δεν νιώσεις, αν δεν ρίξεις τον εγωισμό σου, αν δεν ταπεινωθείς δεν είναι έρωτας» περιέγραψε για την προσωπική της ζωή ενώ απάντησε ότι και η ίδια έχει προδώσει… τακτικότατα.

«Είναι όλο αυτό το παιχνίδι έτσι, ήμουν νέα, τώρα δεν ασχολούμαι με αυτά. Στις μεγάλες προδοσίες οι γυναίκες ξέρουν να κρύβονται» πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ