Πολωνικά ΜΜΕ: Η εκδοχή των διαιτητών για το επεισόδιο στο «Ελ. Βενιζέλος»

Την εκδοχή των διαιτητών παρουσιάζει ο πολωνικός Τύπος σχετικά με το επεισόδιο που συνέβη στο «Ελ. Βενιζέλος».

ΑΕΚ – Άρης: Επεισόδιο με τους Πολωνούς διαιτητές στην πτήση για Αθήνα – Έφτασαν μεθυσμένοι στην Ελλάδα

Τα πολωνικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν τα ελληνικά δημοσιεύματα για την ομάδα διαιτησίας του Πάβελ Ρατσκόφσκι, ο οποίος είχε οριστεί από την ΚΕΔ για το παιχνίδι των πλέι οφ ΑΕΚ-Άρης και εμφανίστηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», μαζί με βοηθούς και VAR, επηρεασμένος από τη χρήση αλκοόλ, με την πολωνική τετράδα να δημιουργεί επεισόδιο.

Κάποια Μέσα προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τους συμπατριώτες τους διαιτητές, καθώς τους έκανε εντύπωση η αναφορά πως η τετράδα ήταν «εξαφανισμένη».

Ένα απ’ αυτά ήταν και η ιστοσελίδα «meczyki.pl» που μίλησε με τους διαιτητές, οι οποίοι διαψεύδουν την παρουσίαση του θέματος, όπως αυτή έγινε από τον ελληνικό Τύπο, και κατέθεσαν την δική τους εκδοχή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, γράφει, μεταξύ άλλων, η ιστοσελίδα:

«Οι Πολωνοί διαιτητές με τους οποίους επικοινωνήσαμε διαψεύδουν την εκδοχή που δίνουν τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με αυτούς, δύο Έλληνες που μιλούσαν και πολωνικά τους επιτέθηκαν, ισχυριζόμενοι ότι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Είπαν ότι θα τους καταστρέψουν. Ένας από τους διαιτητές μάλιστα δέχθηκε φτύσιμο. Ο επικεφαλής των Πολωνών διαιτητών, Τόμας Μικούλσκι, γνωρίζει ήδη την κατάσταση.

Σύμφωνα με Έλληνες δημοσιογράφους, την υπόθεση κατήγγειλε σήμερα το πρωί στην αστυνομία ο γιος των φερόμενων θυμάτων του περιστατικού. Οι Πολωνοί θα πρέπει να εμφανιστούν για διευκρινίσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ