ΑΕΚ – Άρης: Επεισόδιο με τους Πολωνούς διαιτητές στην πτήση για Αθήνα – Έφτασαν μεθυσμένοι στην Ελλάδα

Αδιανόητες καταστάσεις με πρωταγωνιστές τους Πολωνούς διαιτητές που κλήθηκαν για να διευθύνουν τον αποψινό αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στην “OPAP Arena”, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η διαιτητική ομάδα έφτασε το βράδυ του Σαββάτου από την Πολωνία στην Αθήνα, ωστόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης, έγινε το… έλα να δεις, καθώς όλοι ήταν μεθυσμένοι και δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο με Έλληνες που ζουν στην Πολωνία και ταξίδευαν επίσης με προορισμό την Ελλάδα.

Οι Πολωνοί διαιτητές, Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, μιλούσαν για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας… διάφορα πράγματα μεταξύ τους, ενώ κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο.

Όταν μάλιστα οι Έλληνες τους είπαν κάποια στιγμή ότι “καταλαβαίνουμε τι λέτε…”, οι διαιτητές τούς επιτέθηκαν. Συγκεκριμένα το επεισόδιο έγινε ανάμεσα στους Πολωνούς ρέφερι και έναν πατέρα με τον γιο του, σύμφωνα με το filathlos.gr.

Προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσά τους και μάλιστα οι διαιτητές τους περίμεναν στη φυσούνα, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώτο ρέφερι του σημερινού αγώνα, όπου τους προπηλάκισαν.

Ανάμεσα στα άλλα που έλεγαν είναι ότι το βράδυ (σ.σ. χθες) θα πήγαιναν σε κάποιο club για να διασκεδάσουν. Στη συνέχεια, και καθώς πήγαιναν για να παραλάβουν τις αποσκευές τους, προπηλάκισαν εκ νέου τους δύο Έλληνες, και μάλιστα δεν δίστασαν να φτύσουν τον πατέρα! Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να παρέμβει η Αστυνομία, αλλά και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ, που μπήκε στον ιμάντα των αποσκευών για να τους χωρίσει.

Ήταν μάλιστα τόσο άθλια η κατάσταση των Πολωνών, σε σημείο να το διαπιστώσει και ο τέταρτος διαιτητής που πήγε σήμερα στο ξενοδοχείο για να τους παραλάβει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αντικατασταθούν από Έλληνες διαιτητές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ