Πλάνο διαφυγής

Πλάνο διαφυγής

Το πρώτο δύσκολο τεστ της σεζόν είναι το αποψινό για τον Παναθηναϊκό. Η Τούμπα και ο ΠΑΟΚ τον περιμένουν και οι Πράσινοι καλούνται να δείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και μακριά από τη Λεωφόρο.

Έως τώρα μετρούν μια ήττα και μια ισοπαλία στα εκτός έδρας ματς και σίγουρα σήμερα αναζητείται θετικό αποτέλεσμα.

Το πλάνο του Γιάννη Αναστασίου περιλαμβάνει αρκετό πρέσινγκ στον ΠΑΟΚ για να δυσκολέψει την κυκλοφορία της μπάλας, μπλόκο στην αριστερή πτέρυγα του Δικέφαλου όπου βρίσκεται ο Στοχ αλλά και ο Λίνο, έξτρα παίκτης στον άξονα με τον Μέντες σε ρόλο «σκούπας» μπροστά από τα δύο στόπερ, πολύ τρέξιμο με παίκτες εργάτες στα χαφ (Ζέκα, Λαγός) και χτύπημα στις αντεπιθέσεις με την ταχύτητα του Κλωναρίδη.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Τριανταφυλλόπουλος, αριστερό μπακ ο Νάνο, στόπερ οι Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, αμυντικό χαφ ο Μέντες, μπροστά του οι Πράνιτς, Λαγός, δεξί χαφ ο Ζέκα, αριστερό χαφ ο Κλωναρίδης και σέντερ φορ ο Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ελέγξει  το ρυθμό του αγώνα και σε κάποια καλή αντεπίθεση να κατορθώσει να σκοράρει. Το παν για τους Πράσινους είναι να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, κάτι το οποίο φέτος έχουν καταφέρει μόλις δύο φορές.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ