Πιθανή η “φυγή” Διούδη από τον Παναθηναϊκό

Η εποχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό, με τον Σέρβο προπονητή να ξεκαθαρίζει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να δουλέψει μόνο με το επιτελείο του, χωρίς την παρουσία τεχνικού διευθυντή στον σύλλογο.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει αναλάβει τα πάντα στη λειτουργία του «τριφυλλιού», αναλαμβάνοντας και το μεταγραφικό κομμάτι. Ο έμπειρος τεχνικός αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ και μάλιστα έχει ήδη μιλήσει με κάποιους παίκτες που ξεχώρισε προκειμένου να τους αναλύσει το αγωνιστικό του πλάνο. Παράλληλα, ασχολείται με τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί στην ομάδα, ενώ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις διασυνδέσεις του για να βρει πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος τεχνικός συνεργάζεται στενά με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον μεγαλομέτοχο της “πράσινης” ΠΑΕ να είναι ο μοναδικός εντός ομάδας που έχει πλήρη ενημέρωση για όλες τις κινήσεις του Γιοβάνοβιτς. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού επικοινωνεί καθημερινά με τον προπονητή της ομάδας, ώστε να ενημερώνεται για την πορεία των μεταγραφικών υποθέσεων.

Στο μέτωπο των πιθανών αποχωρήσεων, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις με τον Σωκράτη Διούδη το επόμενο διάστημα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε βρεθεί στο στόχαστρο ολλανδικών ομάδων το προηγούμενο διάστημα και καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον δεν έχει ατονήσει. Μάλιστα, ακούγεται έντονα ότι οι Ολλανδοί δεν αποκλείεται να καταθέσουν άμεσα πρόταση για την απόκτηση του Διούδη.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το ύψος της προσφοράς και το αν ικανοποιεί οικονομικά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ούτως ή άλλως ακούγεται ότι τσεκάρει την αγορά για γκολκίπερ. Προφανώς οι «πράσινοι» θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για να παν ενδεχόμενο στο ζήτημα της παραμονής ή μη του Διούδη.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ