«Πέταξε» για Παρίσι ο Ολυμπιακός

«Πέταξε» για Παρίσι ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Παρίσι στις 10 το πρωί με πίστη για την πρόκριση στη φάση των 16 του champions league.

Οι ερυθρόλευκοι είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την παρέα του Ιμπραχίμοβις και να πάρουν τον βαθμό ή τους βαθμούς που χρειάζονται.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ήταν εκείνος που έφτασε πρώτος στο αεροδρόμιο, αρκετά πιο νωρίς από την ώρα συνάντηση.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι μαζί με τον Βλάντιμιρ Βάις ήταν και ο πατέρας του, που είναι γνωστός προπονητής στο χώρο του ποδοσφαίρου, παλιός τεχνικός της εθνικής Σλοβακίας.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα ταξιδέψει στο Παρίσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει προσκληθεί από τη διοίκηση της Παρί. Η απόφαση για το αν θα ταξιδέψει θα παρθεί την τελευταία στιγμή. Μαζί με την αποστολή ταξιδεύει ο πρόεδρος της Σούπερλιγκ και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο δ/νων σύμβουλος της ομάδας, Γιάννης Βρέντζος.

Την αποστολή στο Παρίσι θα υποδεχθεί ο Κριστιάν Καρεμπέ, που βρίσκεται ήδη εκεί.

Αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση δήλωσε ο Μασάντο: «Το τέλειο για εμάς θα ήταν η νίκη αλλά ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο. Η Παρί είναι μια πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα συνεπώς θα είναι θετικό για εμάς αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα βαθμό. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε αποδείξει ότι παίζουμε καλά και μπορούμε να παίρνουμε αποτελέσματα και αυτό θα πάμε να κάνουμε στη Γαλλία. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε από αύριο και να μην περιμένουμε την τελυταία αγωνιστική. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση. Έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο στο παρελθόν, αλλά δεν είναι προσωπικό το θέμα. Το ζήτημα είναι να πετύχει η ομάδα.»

Μαζί με την πτήση τσάρτερ είναι και η ομάδα νέων η οποία θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη των πρωταθλητών Γαλλία για το youth league στις 14:30 της Τετάρτης. Για πρώτη φορά σε αποστολή στο εξωτερικό με την αποστολή των νέων είναι ο νέος γενικός αρχηγός των ακαδημιών, Γρηγόρης Γεωργάτος.

Σήμερα θα πάει στο Παρίσι και ο μεγαλύτερος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού, περίπου 1750 άτομα. Ο Ολυμπιακός ζήτησε πιο πολλά εισιτήρια αλλά δεν το επέτρεψαν οι Γάλλοι για λόγους ασφαλείας, επειδή θεωρούν ότι και οι δικοί του οπαδοί είναι αρκετά θερμόαιμοι.

Στις 20:00 θα μιλήσει ο Μίτσελ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και αμέσως μετά θα γίνει προπόηση στο Παρκ ντε Πρεντς, ενώ ο Λοράν Μπλαν από πλευράς Γάλλων θα μιλήσει στις 15:00.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ