«Πετάει» εντός και εκτός γηπέδου – Ο έρωτας του Ζίβκοβιτς με την όμορφη Ελισάβετ

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ερωτευμένος με την όμορφη Ελισάβετ Οικονόμου, η οποία του δίνει τη δύναμη να στοχεύει όλο και πιο ψηλά.

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Οι καλές επιδόσεις του στα γήπεδα δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο είναι ευτυχισμένος ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Η όμορφη Ελισάβετ Οικονόμου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είναι η βασική αιτία για το πλατύ χαμόγελο του Σέρβου μέσου. Οι δυο τους κάνουν συχνά βόλτες ή γευματίζουν σε γνωστά στέκια της πόλης και όσοι τους συναντούν αντικρίζουν δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.

Το ζευγάρι αγαπά να περνά ποιοτικό χρόνο για δύο, αλλά και να βρίσκεται με αγαπημένους φίλους. Ενας από τους τρόπους που ο Αντρίγια δείχνει την αγάπη του είναι να γεμίζει την αγκαλιά της 26χρονης συντρόφου του με κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Η 25χρονη καλλονή, που είναι αισθητικός, βρίσκεται σχεδόν σε κάθε αγώνα στο γήπεδο προκειμένου να τον ενθαρρύνει και να του δίνει δύναμη, ενώ εκείνος αναζητεί πάντα το βλέμμα της για να της αφιερώνει τα γκολ.

Οπως κάθε ποδοσφαιριστής, έτσι και εκείνος έχει μια απαιτητική καθημερινότητα με πολύωρες προπονήσεις και πολλές αθλητικές υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, ωστόσο η σύντροφός του το κατανοεί και τον στηρίζει σε κάθε βήμα του. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που προς το παρόν το ζευγάρι δεν συγκατοικεί.

Kοντά στην οικογένεια

Ο Αντρ. Ζίβκοβιτς παραμένει αφοσιωμένος στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις και στόχος του είναι η κορυφή. Επενδύει στο ταλέντο του, όμως μεγάλη σημασία για εκείνον έχει και η ισορροπία στην προσωπική του ζωή. Η Ελισάβετ διατηρεί άριστη σχέση και με την αδελφή του συντρόφου της, Ανδριάνα, η οποία επισκέπτεται πολύ συχνά τον αδελφό της στη Θεσσαλονίκη. Εχει γνωρίσει επίσης τον πατέρα του, που είναι και μάνατζερ του Αντρίγια, και μάλιστα θεωρείται ένας από πιο αυστηρούς στον χώρο.

Ο ποδοσφαιριστής, που έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στην Μπενφίκα, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι και το καλοκαίρι του 2024. Ο διεθνής μέσος λατρεύει τη Θεσσαλονίκη και για τον πρόσθετο λόγο ότι βρίσκεται κοντά στη Σερβία. Η Ελισάβετ είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων. Παρόλο που στο γήπεδο του ΠΑΟΚ όλοι πια την ξέρουν ως το κορίτσι του Αντρίγια, εκείνη παραμένει διακριτική χωρίς να δίνει αφορμές για σχόλια. Της αρκεί το ότι ο σύντροφός της είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της και εμπνέεται από τη σχέση τους για να προχωρά συνεχώς μπροστά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ