Περέιρα: Τα θέλουμε όλα

Πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών του και στο ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να προχωρήσει σε όλους τους στόχους του έχει ο Βίτορ Περέιρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στη NOVA για το ματς με τη Βέροια αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με τους σερί αγώνες σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Η συνέντευξη του Πορτογάλου τεχνικού:

Κύριε Περέιρα, τον επόμενο μήνα ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει οκτώ αγώνες και στις τρεις διοργανώσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα επηρεάσουν την υλοποίηση των στόχων σας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League. Αισθάνεστε πως η ομάδα σας είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί σε αυτό το βεβαρημένο πρόγραμμα;

«Αν είχαμε μόνο μία ομάδα για να αντιμετωπίσει αυτά τα παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις, θα ήταν πραγματικά αδύνατο. Όμως, έχουμε την τύχη να έχουμε πολλούς παίκτες μέσα στην ομάδα μας και να μπορούμε έτσι να κάνουμε αλλαγές. Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες το ίδιο και θα δώσει σε πολλούς από αυτούς ευκαιρίες, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα μέτωπα. Θα κάνουμε τις επιλογές μας, θα κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται. Και έτσι, παρόλο που το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ δύσκολο, θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Στην Αθήνα ο Σαντάνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ