Πεδουλάκης: Φάουλ για… κίτρινη κάρτα στον Λάσμε

Πεδουλάκης: Φάουλ για… κίτρινη κάρτα στον Λάσμε

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε ότι θέλει να δει το ματς με τη Φενέρ με «καθαρό μυαλό» για να πει περισσότερα, αλλά έκανε λόγο για φάουλ στον Λάσμε, που δεν σφυρίχτηκε παρότι στο ποδόσφαιρο θα σήκωνε και κίτρινη κάρτα.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Παναθηναϊκού μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη. «Το ματς ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τη Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ», συνέχισε ο Πεδουλάκης και επισήμανε:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Χάσαμε πολλές μάχες, ενώ τα ψηλά γκαρντ της αντιπάλου ομάδας μας δημιούργησαν προβλήματα. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ καθώς κι αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε, με τους Κάρι και Μαυροκεφαλίδη να έχουν μεγάλη συμβολή σ’ αυτό. Η Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ έπαιξε πολύ δυνατά κι υπήρχαν πολλές επαφές».

«Θέλω να δω με καθαρό μυαλό το ματς για να πω περισσότερα», πρόσθεσε σχετικά με νόημα ο Πεδουλάκης και παρατήρησε, επίσης ότι: «Η Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ είχε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό σ’ ένα ματς. Απ’ την αρχή του αγώνα υπήρχαν πολλές επαφές, πράγμα αναμενόμενο για εμένα. Ξαφνιαστήκαμε κάπως, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο προσαρμοστήκαμε».

«Στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα κάναμε πολλά λάθη», εξήγησε ο κόουτς των «πρασίνων» και τόνισε ότι: «Με μία πάσα θέλαμε να σουτάρουμε, λόγω των ψηλών περιφερειακών της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Γενικά, ήταν ένα σκληρό ματς, όπως προανέφερα.  Για παράδειγμα στον Λάσμε έγινε ένα φάουλ, που στο ποδόσφαιρο θα ήταν για… κίτρινη κάρτα! Τα παιδιά προσαρμόζονται και μέσα από το παιχνίδι βρήκαμε λύσεις».

«Μάλλον δεν έχετε έρθει στην Ελλάδα σε ντέρμπι Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού, γι’ αυτό με ρωτάτε», απάντησε χαριτολογώντας ο Πεδουλάκης σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα στην έδρα της Φενέρ.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ