Παρουσίασε Λουίς Ενρίκε η ομοσπονδία της Ισπανίας

Νέος προπονητής της εθνικής Ισπανίας είναι και με τη βούλα ο Λουίς Ενρίκε. Ο 48χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε και επίσημα από την ομοσπονδία και έκανε λόγο για ενότητα.

Στόχος του Λουίς Ενρίκε είναι να οδηγήσει τους «ταύρους» στο επόμενο EURO, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα με κανέναν διεθνή και ειδικά με τον Σέρχιο Ράμος και ότι προτίθεται να προσπαθήσει να πείσει τον Ζεράρ Πικέ ν’ αλλάξει γνώμη και να μην σταματήσει.

Μεταξύ άλλων, ο Ενρίκε δήλωσε:

«Έρχομαι για να δώσω μια αλλαγή στην ομάδα. Θα αναλύσουμε σε βάθος τα πράγματα που έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε κατακτήσει τρία τρόπαια, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να κατακτήσουμε τα πάντα.

Θα ήθελα να έχω όλους τους παίκτες στην διάθεση μου και ο Πικέ έχει αποδείξει την αξία του στην ομάδα. Θα πρέπει να μελετήσω κάθε συγκεκριμένη περίπτωση και να σέβομαι την σκέψη του κάθε παίκτη. Δεν υπάρχει βιασύνη, θα εκτιμήσουμε τα πάντα.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Σέρχιο Ράμος. Δεν είμαι αντι-κάτι (αντί-Ρεάλ). Είμαι ο προπονητής των Ισπανών παικτών.

Χάρη στον Λουίς Αραγονιές, η Ισπανία βρήκε αυτό που πραγματικά είμαστε. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες και μου αρέσει αυτό. Δεν θα υπάρξει επανάσταση, αλλά μια εξέλιξη. Θα υπάρξουν αλλαγές, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές σε τακτικό επίπεδο».Πηγη: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ