Παράσχος: Έχουμε κακοδαιμονία

Παράσχος: Έχουμε κακοδαιμονία

Ο Γιώργος Παράσχος, τεχνικός του Ατρόμητου, δεν προσπάθησε να βρει δικαιολογίες και στάθηκε στο μουδιασμένο ξεκίνημα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. «Έχουμε μια κακοδαιμονία. Ξεκινήσαμε ένα ημίχρονο που μπορεί να παίξαμε λίγο συντηρητικά, αλλά δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, ενώ αν ήμασταν τυχεροί στη φάση με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου που πήγε δίπλα στο δοκάρι, μπορούσαμε να προηγηθούμε.»

«Από εκεί και πέρα, είπαμε ότι τα λάθη σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα 10λεπτο πάρα πολύ άσχημο, μπήκαμε πάρα πολύ μουδιασμένα και οι Ολλανδοί στην πρώτη φάση έκαναν γκολ», τόνισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια, αναγκαστικά ανοιχθήκαμε πολύ, με τις αλλαγές κάναμε ευκαιρίες και παρά το 0-2, μειώσαμε και κάναμε καλές ευκαιρίες για την ισοπαλία. Δυστυχώς από μια στραβοκλωτσιά δεχθήκαμε τρίτο γκολ. Πλέον το σκορ δεν μας δίνει πολλά περιθώρια να διεκδικήσουμε πολλά στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν έλειψε η συγκέντρωση είπε: «Στην πρώτη φάση από το πουθενά, μπήκε το πρώτο γκολ, παρόλο που ήμασταν οργανωμένοι στις φάσεις, χάσαμε τους παίκτες και μας τιμώρησαν. Αφού δέχεσαι γκολ εντός έδρας, είσαι αναγκασμένος να κυνηγήσεις, μετά αφήνεις χώρους».

Για το κενό του Ιγκλέσιας και την παρουσία του Μπάλλα: «Πήγε πάρα πολύ καλά ο Μπάλλας, ανταποκρίθηκε πλήρως το παιδί. Έχουμε την γκαντεμιά ότι, ενώ περιμέναμε εδώ και ημέρες να μπει ο Ματίας, έπαθε μόνος του βαρύ διάστρεμμα στην προπόνηση. Έχουμε την κακοδαιμονία, όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά χάνουμε και παίκτες».

Τέλος, για τις πιθανότητες πρόκρισης σχολίασε: «Είναι πολύ δύσκολο τώρα, μην κρυβόμαστε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ