Παπανικολάου: Να κάνουμε τον κόσμο περήφανο

Παπανικολάου: Να κάνουμε τον κόσμο περήφανο

 

Το δικό του μήνυμα έδωσε ο Κώστας Παπανικολάου για την παρουσία της Εθνικής στα γήπεδα της Ισπανίας το καλοκαίρι, τονίζοντας ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί πρόκληση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και πώς όλοι θέλουν να κάνουν τον κόσμο υπερήφανο.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε αρχικά στο fibaeurope.com για τη μετακόμισή του στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι επισημαίνοντας ότι: «Για να είμαι ειλικρινής σίγουρα έπαιξε ρόλο και το οικονομικό κομμάτι στην απόφασή μου όπως κι ο τρόπος που με προσέγγισε η Μπαρτσελόνα τόσο εμένα όσο και τον Ολυμπιακό. Ο τρόπος που έδειξαν πόσο με θέλουν, ήταν πολύ μεγάλο πράγμα για εμένα. Θα ήταν λάθος από τη μεριά μου να μην δώσω αυτή την ευκαιρία στον εαυτό μου, να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα. Φυσικά, δεν κάνω σύγκριση με τον Ολυμπιακό που τρέφω τεράστιο σεβασμό γι’ αυτόν.

Αισθάνομαι καλά εδώ, ο σύλλογος, ο προπονητής και τα παιδιά με βοήθησαν πολύ στον προσαρμοστώ και να νιώσω σαν το σπίτι μου εδώ».

Ο άσος της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα η οποία το καλοκαίρι θα δοκιμαστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας: «Είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να κάνουμε ξανά περήφανο τον κόσμο το προσεχές καλοκαίρι. Το Μουντομπάσκετ είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Όλοι μας είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι από το πρόσωπο που δείξαμε στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Τώρα μιλάμε για μία μεγάλη διοργάνωση, γι’ αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Το ξέρουμε καλύτερα από οποιοδήποτε, μετά απ’ ότι έγινε στο Προολυμπιακό τουρνουά στη Βενεζουέλα, όταν η Νιγηρία μας πέταξε έξω. Η μόνη μου ευχή είναι να μείνουμε υγιής, εγώ και οι συμπαίκτες μου. Έτσι, θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και θα είμαστε σε θέση να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θα μας κάνουν χαρούμενους».

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ