ΠΑΟΚ: Δεν απειλούμε, θα φύγουμε

Με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη, επικοινώνησε το βράδυ της Τετάρτης ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Καλλονή. Ο ιδιοκτήτης της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ ζήτησε από τον κ. Αγγελίδη να καταστεί σε όλους σαφές πως η σκέψη για αποχώρηση του “Δικεφάλου” από το πρωτάθλημα είναι ρεαλιστική και τόνισε πως θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις μεταξύ των φορέων του ΠΑΟΚ έτσι ώστε να εξεταστεί ο τρόπος της πιθανής αποχώρησης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση επικοινώνησε χθες μετά το ματς της Μυτιλήνης με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Ιβάν Σαββίδης.

Ζήτησε να γίνει απόλυτα κατανοητό σε όλους ότι οι σκέψεις για αποχώρηση από το Πρωτάθλημα δεν είναι μια “κούφια” απειλή, αλλά ρεαλιστική σκέψη. Με δεδομένο ότι προφανώς ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ρήγμα στο υπάρχον σύστημα με την αποχώρησή του, παρά με την παρουσία του.

Ζήτησε επίσης να γίνουν όλες εκείνες οι εσωτερικές συζητήσεις με τους φορείς της ιδέας του ΠΑΟΚ (οπαδούς, Α.Σ., παλαιμάχους) για τον τρόπο της πιθανής αποχώρησης, καθώς και η απαραίτητη προεργασία ώστε ο Σύλλογος να οχυρωθεί οικονομικά και ηθικά, με τη δική του απόλυτη ευθύνη, για όσο θα διαρκέσει η απουσία του από αυτό το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Δεν περιορίζεται και δεν σταματά το όραμά μας για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, αντάξιο των Ελλήνων που το αγαπούν και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε -με όποιο κόστος- τα πάντα για να το επιτύχουμε”.

Πηγή: pamesports.gr

Διαβάστε επίσης:

Απείλησε με αποχώρηση ο ΠΑΟΚ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.