Πανίσχυρος και ελληνικός Ολυμπιακός

Πανίσχυρος και ελληνικός Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το μέλλον της συνεργασίας του με Αμπντούν, Φουστέρ, Φετφατζίδη και παίρνουν σειρά κι άλλοι παίκτες μετά τις κρίσιμες αναμετρήσεις των επόμενων εβδομάδων.

Προσωπικό στοίχημα να κάνει μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει βάλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως είπε στον 22χρονο άσο κατά τη συνάντηση συμφωνίας για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2016, με αυξημένες αποδοχές στον παίκτη και ρήτρα παραχώρησης 12,5 εκ. ευρω΄.

Επόμενες κινήσεις, μετά τα κρίσιμα ματς με Σάλκε, ΠΑΟΚ και ίσως Άρσεναλ, Παναθηναϊκό, οι ανανεώσεις με Τζεμπούρ και Χολέμπας που είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν, το ξεκαθάρισμα με τον Τοροσίδη που έχει τις επαφές με Ιταλία, την παραμονή του Κάρολ αλλά και νέες συμφωνίες με Μανιάτη και Μήτρογλου. Όλα αυτά ενώ ο Ολυμπιακός έχει ήδη «δέσει» Φουστέρ και Αμπντούν, ενώ ασχολείται και με περαιτέρω ενίσχυση. Η απόκτηση του Σκόνδρα από τον Ατρόμητο είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί, ενώ το τμήμα σκάουτιγκ ενισχυμένο με τον Χουάνχο Λορένθο είναι σε διαρκή εγρήγορση.

Η κίνηση επιμήκυνσης του συμβολαίου με τον Φετφατζίδη δείχνει εμπράκτως την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Ολυμπιακός στους Έλληνες παίκτες του στο πλαίσιο της πολιτικής ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου. Ενώ προωθεί και τα νέα δικά του παιδιά, καθώς υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια οι άσοι της U-20 Ιωαννίδης και Λύρας.

Η ομάδα στρέφει το ενδιαφέρον στο ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να υποδέχεται σήμερα τους διεθνείς και να ετοιμάζει γενναίο φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα. Ο Χολέμπας που έβαλε το γκολ της Ελλάδας στο Δουβλίνο θα πάρει ανάσες, όπως και ο Μασάντο που έπαιξε αλλαγή στο Γκαμπόν-Πορτογαλία, έκανε πολύωρα ταξίδια και χρειάζεται ξεκούραση. Χρόνος συμμετοχής αναμένεται να δοθεί σε Φετφατζίδη, Βλαχοδήμο και ενδεχομένως για πρώτη φορά στον Γιάννη Ζαραδούκα, τον μοναδικό παίκτη που δεν έχει πάρει ακόμη ευκαιρία.

 

Πηγή:pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ