Παναθηναϊκός-Βαλένθια στη Euroleague με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr

  • Σε Top Price από το Pamestoixima.gr οι προκρίσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Final 4 

Την τέταρτη σερί νίκη του στη Euroleague κυνηγά σήμερα ο Παναθηναϊκός. Στις 21:15 υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ισόβαθμή του Βαλένθια. Και οι 2 ομάδες έχουν σημειώσει από 5 νίκες και 4 ήττες στις 9 πρώτες αγωνιστικές.

Το Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορά* για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Βαλένθια, ο οποίος παίζεται με 0% γκανιότα** στο τελικό αποτέλεσμα.

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις. Για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Βαλένθια προσφέρονται ενισχυμένες αποδόσεις στις αγορές Πρώτος Σκόρερ Κώστας Σλούκας, Εύρος Νίκης Παναθηναϊκός 6-10 και Περίοδος με το Υψηλότερο Σκορ 1η.

Σε Top Price παίζεται στο Pamestoixima.gr η πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4.

Ενισχυμένες αποδόσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις

Αύριο, στις 21:15, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Το Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορά* για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις, ο οποίος παίζεται με 0% γκανιότα** στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις είναι για τις αγορές Πρώτος Σκόρερ Μουσταφά Φαλ, Εύρος Νίκης Ολυμπιακός 6-10 και Περίοδος με το Υψηλότερο Σκορ 1η.

Σε Top Price παίζεται στο Pamestoixima.gr και η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4

Τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις τη Euroleague στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*. Δωρεάν, χωρίς κατάθεση, για όλους!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Νικητής Αγώνα” και “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ