Οριστικά στις 9 Μαΐου το μπαράζ

Οριστικά στις 9 Μαΐου το μπαράζ

Το σήριαλ με τον αγώνα μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Skoda Ξάνθη έφτασε στο τέλος του. Μετά από εισήγηση της Αστυνομίας η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την 9η Μαΐου στην AEL FC Arena στις 8 μ.μ.

Τελικά μετά από αρκετές διαβουλεύσεις ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Skoda Ξάνθη θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου στην AEL FC Arena στις 8 μ.μ.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας αρχικά, με επιστολή που έστειλε στην διοργανώτρια αρχή ενημέρωνε ότι δεν συναινεί για την συγκεκριμένη ημερομηνία για λόγους ασφαλείας και πρότεινε να διεξαχθεί η αναμέτρηση μια μέρα νωρίτερα.

Τελικά μετά από νέο κύκλο επαφών, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές αποφάσισαν να κάνουν αποδεκτή την πρόταση της Αστυνομίας και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 9 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της Super League

“Σε συνέχεια συμφωνίας των δύο ομάδων και κατόπιν επικοινωνίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας για λόγους ασφαλείας, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας κατάταξης (μπαράζ) μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ ορίζεται την Πέμπτη 9 Μαϊου και ώρα 8:00 μ.μ. στο γήπεδο AEL FC ARENA”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ