Ολυμπιακός: “Πάτησε” Ελλάδα ο Τικίνιο – “Θα κάνουμε μεγάλα πράγματα” – ΒΙΝΤΕΟ

Οι επαφές με τον Ολυμπιακό κατέληξαν σε… γάμο και ο Τικίνιο Σοάρες είναι ήδη στην Αθήνα. Θα περάσει από τα διαδικαστικά και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει. Ο 30χρονος άσος πάτησε σε ελληνικό έδαφος λίγο μετά τις 22:00. Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» τον υποδέχθηκαν και είχαν τις πρώτες, από κοντά, κουβέντες μαζί του.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ για τον Ολυμπιακό. Ελπίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα. Μίλησα με τον Μαρτίνς, με πήρε τηλέφωνο, μου είπε πολύ ωραία πράγματα για την ομάδα και πήρα την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του.

Μαζί του ήταν και ο μάνατζερ του, ο Ντέκο, που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο ποδόσφαιρο. Είναι γνωστό πως το συμβόλαιο του Τικίνιο Σοάρες είναι τριετές. Με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν, με τα μπόνους, το 1,5 εκατομμύριο. ευρώ.

Ήταν μια επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αυτός που αρχικά μίλησε στον Τικίνιο Σοάρες, για να του εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά από την εποχή που ήταν στην Γκιμαράες. Για την ακρίβεια ο Πέδρο Μαρτίνς του άλλαξε την καριέρα. Τον βοήθησε να πάρει μεταγραφή στην Πόρτο.

Στην οποία για 2,5 χρόνια ήταν από τα… πρώτα «πιστόλια». Ωστόσο δεν του έγινε πρόταση ανανέωσης κι έτσι αποχώρησε για την Κίνα και την Τιαντζίν Τέντα.

Η προσφορά των 5 εκατ. ευρώ προς την Πόρτο, για έναν παίκτη, που έληγε το συμβόλαιο του, ήταν εξαιρετική.

Αλλά η… περιπέτεια στην Κίνα δεν εξελίχθηκε ομαλά. Με αποτέλεσμα να μείνει απλήρωτος για 5 μήνες και να αποχωρήσει. Έκανε καταγγελία στην FIFA και πήρε την ελευθέρας του.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Αφού πλέον θα υπογράψει στον Ολυμπιακό. Και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Πηγή: filathlos.gr

Δείτε την άφιξη του Τικίνιο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ