Ολυμπιακός: Τα παιδιά του Πειραιά απέκλεισαν την Ίντερ και προκρίθηκαν στους «16» του UEFA Youth League

Ιστορική πρόκριση για τους νέους του Ολυμπιακού που κατάφεραν να αποκλείσουν την Ίντερ και να πάρουν το εισιτήριο για τους 16 στο UEFA Youth League.

Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το 0-0 στην κανονική διάρκεια παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 72′ και στα πέναλτι πήραν την πρόκριση με 6-5.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, οι Πειραιώτες είχαν την πρωτοβουλία στο δεύτερο. Ωστόσο, έμειναν με δέκα εξαιτίας αποβολής του Παπακανέλλου στο 72′, απόφαση που έφερε διαμαρτυρίες.

Οι ερυθρόλευκοι άντεξαν, είχαν και μεγάλη ευκαιρία με τον Λιατσικούρα και το ματς εν τέλει οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί, ο Κόκι ήταν ο μοιραίος για την Ίντερ, καθώς έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, με τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν μία σπουδαία πρόκριση μαζί με τον κόσμο τους.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Μουζακίτης 1-0
Στάνκοβιτς 1-1
Μπακούλας 2-1
Ντι Μάτζιο 2-2
Μπ.Κωστούλας 3-2
Οβόσου 3-3
Λιατσικούρας 4-3
Στάντε 4-4
Τανούλης 5-4
Σαρ 5-5
Κ. Κωστούλας 6-5
Κόκι άστοχος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας (88′ Τανούλης), Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (84′ Ντάμα), Πνευμονίδης (79′ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος, Θ. Κωστούλας

ΙΝΤΕΡ (Κίβου): Ραϊμόντι, Αϊντού, Στάντε, Στάμπιλε (62′ Αλεξίου), Κότσι, Ντι Μάτζιο, Στάνκοβιτς, Μπέρενμπρουχ (86′ Ντε Πιέρι), Καμάτε (70′ Μοσκόνι), Σαρ, Κιέτο (62′ Οβόσου)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ