Ολυμπιακός: Νέα «βόμβα» με Χάμες Ροντρίγκες

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο 31χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός παραμένει στο ρόστερ της Αλ Ραγιάν, αλλά το τελευταίο διάστημα αναζητούσε διέξοδο για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει ο Φίλαθλος, οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτησή του, καθώς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις τόσο με τον σύλλογο του Κατάρ όσο και με τον ατζέντη του Χάμες, Ζόρζε Μέντες.

Μάλιστα, πριν από λίγο ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε ότι η συμφωνία είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί.

«Ο Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό! Ο Κολομβιανός πετάει σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπάρχει προφορική συμφωνία για δανεισμό», έγραψε στο Twitter ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.


Ο Κολομβιανός, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από τη Μπάνφιλντ και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ευρώπη, φορώντας την φανέλα των Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και Έβερτον, έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο με τους Καταριανούς, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Με δεδομένο, επίσης, ότι δεν είναι ελεύθερος, αλλά έχει συμβόλαιο, η απόκτησή του θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 15/9, ημερομηνία κατά την οποία ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην Ελλάδα.

Δεν αποκλείεται ο παίκτης να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, με τον Ολυμπιακό να καλύπτει ένα μέρος (το μικρότερο) του συμβολαίου του και την Αλ Ραγιάν τα υπόλοιπα.

Σύμφωνα με τον Φίλαθλο, από την πειραϊκή ΠΑΕ δεν προκύπτει το παραμικρό για την υπόθεση, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ